مجتمع بزرگ مرکز تجاری و هتل امیران نیشابور "مجتمع بزرگ امیران" یک مجموعه اقامتی، تجاری، گردشگری و فرهنگی شامل هتل 4 ستاره، مرکزخرید و مجموعه تفریحی "درشهر نیشابوراست. این مجموعه بزرگترین و مدرنترین مجتمع چندمنظوره گردشگری – تجاری است که تاکنون در نیشابور پیش بینی شده و در دست ساخت است. طول مدت کار دستگاه 1 سال میباشد. |
|
نصب دستگاهها ی عکاسی طولانی مدت ( تایم لپس ) | نصب دستگاهها ی عکاسی طولانی مدت ( تایم لپس ) و دوربین های DSLR با امکان کنترل از راه دور با گوشی های هوشمند و اینترنت | نصب دستگاهها ی عکاسی طولانی مدت ( تایم لپس ) و دوربین های DSLR با امکان کنترل از راه دور با گوشی های هوشمند و اینترنت |
1.اطلاعات پروژه
"مجتمع بزرگ امیران" یک مجموعه اقامتی، تجاری، گردشگری و فرهنگی شامل هتل4 ستاره، مرکزخرید و مجموعه تفریحی درنیشابور است. این مجموعه بزرگترین و مدرنترین مجتمع چندمنظوره گردشگری – تجاری است که تا کنون درنیشابور پیش بینی شده است.
عملیات عمرانی مجتمع بزرگ امیران از تاریخ 12 بهمن ماه 1392 آغاز شده . این مجتمع در زمینی به مساحت 4702 متر مربع در دو بخش مجزا شامل هتل 4 ستاره بین المللی و مرکز تجاری که به یکدیگر متصل می باشند در حال احداث می باشد. این مجتمع دارای 3 طبقه زیرزمین ( پارکینگ، تأسیسات، مجموعه آبی ...) و 4 طبقه روی زمین ( هتل و مرکز خرید) با زیر بنایی معادل19.000 متر مربع است. "مجتمع بزرگ امیران" با سازه تمام بتنی و فونداسیون گسترده با رعایت کامل استانداردهای ساختمانی و پیش بینی های ضد زلزله طراحی شده است.
سرمایه مورد نیاز برای احداث این مجموعه از سوی بخش خصوصی و توسط یکی از قدیمی ترین و خوش نام ترین خانواده های نیشابور؛"خانواده امیران" تامین شده است. "مجتمع بزرگ امیران" به منظور رفاه شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی در صدد است با ارائه مجموعه ای از انواع خدمات با استاندارد های بالا و استفاده از آخرین فن آوری های روز دنیا در طراحی، اجرا و بهره برداری از بالاترین کیفیت برخوردار باشد.به همین منظور؛ شرکت تعاونی"امیر پردیس خیام" به عنوان مجری این مجموعه عظیم با بهره گیری از کلیه امکانات بومی و محلی موجود در منطقه و استفاده از نظارت مشاوران برجسته و زبده داخلی و خارجی بر اساس زمانبندی دقیقی مدیریت اجراء و بهره برداری از این مجتمع را به عهده دارد.
2.امکانات پروژه
این مجموعه که در اصلی ترین و پر رفت و آمد ترین منطقه مرکزی نیشابور؛ یعنی خیابان امام خمینی؛ مقابل باغ ملی (پارک شهر) واقع شده است دارای امکانات زیر است:
هتل 4 ستاره
- 48 اطاق بسیار مدرن با چشم انداز زیبا و خدمات رفاهی جنبی
- لابی بسیار مجلل در دو سطح مختلف با خدمات فرهنگی، هنری و تجاری
- تالار مراسم و مرکز همایش های با ظرفیت 500 نفر
- مجموعه رستوران ها ( سنتی ، ایتالیایی، صبحانه خوری،وی آی پی VIP )
- سالن آمفی تأتر با ظرفیت 150نفر
- مجموعه ورزشی شامل استخر، سونا ، جکوزی حمام سنتی و ماساژ
- پارکینگ مورد نیاز
مرکز خرید
- مجموعه خرید در 4 طبقه با امکانات و آسانسور و پله برقی
- پیشخوان غذا ( Food Court ) و فضای بام متصل به آن ( Roof Gorden ) با مجموعه متنوعی از انواع غذاهای سنتی ایرانی و فرنگی
- کافی شاپ
- فضای بازی کودکان و سینماتک
- پارکینگ مورد نیاز
3.ویژگی های معماری مجتمع
برای طراحی این مجموعه منحصر به فرد در نیشابور از بهترین طراحان و معماران سراسر کشور که شامل 25 شرکت زبده در امر طراحی و معماری بودند دعوت به عمل آمده که پس ازانجام گزینش و مسابقه ای با جوایز نفیس به داوری بهترین اساتید معماری ایران ( دکتر داراب دیبا، زنده یاد مهندس بهروز احمدی ) در نهایت سه طرح انتخاب گردید و جوایزی به آن سه طرح تعلق گرفت و سرانجام بهترین طرح که طراحان آن جناب آقای مهندس باقرلی وسرکار خانم مهندس وکیلی بودند با نظرهیئت داوران مسابقه برای این مجتمع برگزیده شد .
طراحی و معماری "مجتمع بزرگ امیران" بر مبانی و اصول کالبدی معماری اصیل ایرانی بوده است. با توجه به خصوصیات این مجموعه؛ ظاهر مدرن و امروزی آن؛ تداعی کننده نگاه سرمایه گذاران و طراحان به افق های روشن آتی است. در عین حال؛ بهره گیری از نشانه های ظریف در نما و ساختار آن؛ فرهنگ ایرانی و اصیل آن را نیز برجسته تر نموده است. در طراحی فضاهای داخلی و نماهای بیرونی این مجموعه نیز تلاش شده است تا با ترکیب نوآورانه ای از فن آوری های جدید؛ و با الهام از نمادهای معماری ایرانی؛ فضایی ماندگار خلق شود تا خاطره اقامت و بازدید آن برای مدت های طولانی در ذهن ها ماندگار بماند. در طراحی "مجتمع بزرگ امیران" مجموعه مفاهیم و ساختارهای کهن ایرانی زیر الهام بخش طراحان و معماران آن بوده اند :
1. سلسله مراتب عملکردی فضایی (هفت شهر عشق در منظومه های عطار نیشابوری)
2. هندسه ساخت باغ های سمبلیک و کهن ایرانی
3. گودال باغچه در معماری سنتی و کهن بناهای ایرانی
4. کوشک ها و چهارطاقی ها در بناهای قدیمی و معماری کهن ایرانی
5. تقارن فضاها و اهمیت عنصر آب در ساخت بناهای قدیمی ایران
6. بهره گیری از عناصر محیطی موجود در اقلیم و شاخص های معماری شهرهای ایرانی
7. بهره گیری از فن آوری های نوین در معماری معاصر